OTKUP SREBRA

Posjedujete određenu količinu srebra koja se akumulirala tijekom godina u Vašem domu. Želite prodati to srebro?

Mi obavljamo otkup srebra po najpovoljnijim cijenama u Banja Luci i šire.


Također vršimo otkup lom srebra, odnosno lomljenog srebra. Ako posjedujete lomljeni srebrni nakit, narukvice, lančiće ili neki drugi lomljeni predmet od srebra koji želite prodati, odnosno zamjeniti za novac, slobodno nam se obratite.


Ne dopustite da Vam neželjeno srebro stoji neiskorišteno. Sada je pravi trenutak za pretvoriti zaboravljeno srebro u novac. Obratite nam se još danas!

SREBROSrebro, plemenita kovina bijele boje na latinskom poznatija kao "Argentum" u svijetu se upotrebljava od davnina. Zbog svoje mekoće i lake kovnosti najčešće se koristi u izradi nakita, ali ne treba zanemariti niti izvanredno svojstvo provođenja topline i elektriciteta u čemo je znatno bolje od bakra.

Srebro se u prirodi nalazi u svom elementarnom stanju, a za razliku od zlata ono na zraku oksidira zbog čega na svojoj površini nakon nekog vremena dobiva tanki crni sloj. Zajedno sa zlatom, srebro je u trgovini kroz stoljeća upotrebljavano kao oznaka za vrijednost, a zlatnici i srebrnjaci s povijesnim motivima i danas su vrijedno sredstvo ulaganja.

Obzirom na njegovu mekoću srebro se može lako oblikovati i izvlačiti u tanke žice ili folije. Makar je bijele boje ponekada se može zamijeniti žutim zlatom dok vrlo tanki slojevi srebra ponekada izgledaju kao da su plave boje. Osim za izradu nakita i ukrasnih predmeta, srebro se kroz povijest često upotrebljavalo za kovanje novca i pravljenje posuđa.

No, kako je u svom originalnom stanju previše mekano, danas se miješa s drugim metalima poput, primjerice, bakra što mu omogućuje široku primjenu u medicini, fotografiji, tekstilnoj industriji, proizvodnji ogledala i sl. Čistoća ili finoća srebra određuje se na sličan način kao i kod zlata: postoji čisto srebro koje se označava sa "999" ili legura s udjelom srebra. Na tržištu nakita najčešće se pojavljuje srebro s oznakom "925" tj. srebro čistoće od 92,5 posto.


Postani dio "KLIK" tima

Želite raditi u firmi KLIK? Kako neprestano tražimo nove zaposlene iz različitih sredina i za različite poslove, na ovoj stranici također možete predati molbu za posao koju ćemo spremiti u našu arhivu te Vam se javiti ukoliko budemo imali odgovarajuće radno mjesto za Vas. Otvorena predaja molbi za posao.Ovdje možete predati molbu za posao ukoliko želite da Vas kontaktiramo kada budemo imali otvorenu poziciju za Vas. Vašu molbu pošaljite na email: info@otkupzlatabanjaluka.com
     

Otkup Zlata & Srebra

KLIK d.o.o.  vrši otkup zlata i srebra po najvišim cijenama!

Kod nas Vaše zlato ima najveću vrijednost !


Profesionalno utvrdjujemo :

- finoću Vašeg zlata
- mjerimo težinu
- odmah Vam isplaćujemo.

Kontakt informacije

“KLIK” d.o.o.
info@otkupzlatabanjaluka.com
  • OTKUP ZLATA i SREBRA u Banja Luci
Cara Lazara 9A (Obilićevo) – tržni centar kod gradskog mosta I.sprat
+387 65 983-661 | +387 65 927-809
  • OTKUP ZLATA i SREBRA u Laktašima
Karađorđeva bb (Centar) – kod Opštine Laktaši
+387 65 983-661
+387 65 927-809